Above Communications
hero_pattern.png

Hvem står bag

Mere end 20 års erfaring med fokus på kommunikation, ledelse, medier og marketing


Hvem står bag

ABOVEcommunications er en netværksvirksomhed. Det betyder, at vi henter eksterne samarbejdspartnere ind, hvor det er relevant for at møde vores kunders unikke behov. Det gælder en række af de førende eksperter inden for både kommunikationsfaget og organisations- og ledelsesudvikling.

Bag ABOVEcommunications står Anne Bove-Nielsen. Hun har en tung rådgiver baggrund med mere end 20 års erfaring med fokus på kommunikation, ledelse, medier og marketing. 

Hun har gennem sit karriereforløb stået i spidsen for store forandringsprojekter senest som en del af den udvidede direktion i SAS Danmark. Anne Bove-Nielsen er graduate fra Stanford Executive Program i 2008 og har deltaget i internationale uddannelsesprogrammer indenfor forandringsledelse dels via Dansk Industris toplederprogram ”Executive Challenges in a Globalized World” på Insead i Singapore i 2006, og igen i Moskva i 2007, samt ”Leading Change and Organisational Renewal” på Stanford University i USA i 2009.

Anne er Master i organisationspsykologi (MPO) fra RUC og autoriseret i diverse udviklings og test-værktøjer, herunder MBTI 1 og 2, Teamdiamanten og hun er certificeret i NEO-Pir personlighedstest. Hun har solid erfaring som executive coach og sparrings-partner på topleder og lederniveau.

Anne har, før hun startede som selvstændig, været involveret i en lang række strategisk udfordrende forandringsledelses- og kommunikationsopgaver, herunder fx krisestyring i forbindelse med Dash 8 Q400 havarierne i SAS.  Anne har tillige i SAS-regi udviklet et målbart kompetenceudviklingsværktøj med det formål at fremme det kommunikative lederskab i SAS. Denne skræddersyede kompetenceudvikling er krumtappen i ABOVEcommunications forretning.

I Microsoft Business Solutions har Anne haft det paneuropæiske ansvar for at samle og udvikle kommunikationsindsatsen i 23 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika efter Microsoft Corp.’s opkøb af den danske softwarevirksomhed, Navision.

Anne Bove-Nielsen har derudover 8 års journalistisk erfaring fra lederposter hos nogle af mediebranchens sværvægtere; herunder som redaktionschef for Børsens Nyhedsmagasin, deskchef / redaktør for virksomhedsgruppen på dagbladet Børsen og som leder af kommunikationsområdet på P2-musik i Danmarks Radio.

Anne Bove-Nielsens CV og personlige referencer kan ses på Linkedin.

 

Anne Bove-Nielsen

Anne Bove-Nielsen

Telefon: +45 23 71 85 20
Mail: anne@bove-nielsen.dk