Above Communications

NEO-Pir personlighedstest

En NEO-Pir test er for dig, som gerne vil have et professionelt værktøj til at forstå, hvordan du virker på mennesker omkring dig.

 

Gennem en analyse og udforskning af din NEO Pi-R-profil kan vi stille skarpt på, hvor du personligheds- og adfærdsmæssigt afskiller dig fra andre, og belyse og udforske de relationsmønstre, potentielle konfliktmønstre og potentialer, der hænger sammen med din helt specifikke måde at agere professionelt på.

De fem universelle domæner, som testen afdækker er:

  • Emotionelle reaktionsmønstre
  • Ekstroversion
  • Åbenhed og indstillingen til forandringer
  • Venlighed og omgangen med andre mennesker
  • Samvittighedsfuldhed

Der er knyttet seks facetter til hvert domæne, således at man får et nuanceret og præcist billede af, hvorledes en lang række personlighedstræk manifesterer sig og hvordan dynamikken mellem forskellige personlighedstræk viser sig.

NEO-Pir testen kan enten være en del af et længere coaching forløb eller den kan stå alene som en pakke, der indeholder en indledende coachingsession, hvor vi sammen pejler os ind på, hvad der er vigtigt for dig at få sparring på. 

Et NEO-Pir forløb består af en webbaseret test med 240 spørgsmål. Du skal sætte ca. 1 time af til at udfylde testen, hvor du kan være uforstyrret. Når du har udfyldt testen hjemme hos dig selv, så genererer jeg en rapport og forbereder din feedback – evt med udgangspunkt i et et flere særlige temaer, der er vigtige for dig.

Jeg opbevarer naturligvis dine fortrolige data iht persondataloven.