Above Communications
hero_pattern.png

Referencer

Det siger kunderne om ABOVEcommunications

 

I er nogle fantastiske undervisere og formidlere, der på allerfineste vis forstod målgruppen – os – og vores behov.
— Januar 2019, SDU om Budskabstræning af 8 yngre forskere

Tusind tak for en super god, inspirerende, konstruktiv og god dag - jeg tog så meget god læring med mig hjem. I er nogle fantastiske undervisere og formidlere, der på allerfineste vis forstod målgruppen - os - og vores behov.
Det var en rigtig god oplevelse at blive mødt, forstået og talt til i øjenhøjde, og ikke mindst at blive trænet i lige præcist dét, som vi havde allermest brug for.

”De yngre forskere i #Voresmuseum-programmet har været igennem en workshop med fokus på, hvordan man engageret og spidsformuleret kan fortælle om vores forskning og hvorfor den er relevant, væsentlig og vigtig! ..og så endda med kamera på og adskillige runder med TV-træning. GISP! Det var en udfordring - men den bedste af slagsen.
Tak til 
Anne Bove-Nielsen og @HellePetersen for med viden og indlevelse at hjælpe os med at blive dygtigere til at formidle vores forskning på en motiverende og modtagerrettet måde. Tak for god sparring og masser af tips til vinkling, nyhedskriterier, kontekst, gode budskaber, sproglige billeder, gennemslagskraft, troværdighed og feedback. Vi glæder os til at omsætte det til konkret forskningsformidling…”

- Anne Høgedal, projektkoordinator Vores museum, Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet.


 
 
Der er ingen tvivl om, at Annes værktøjskasse er stor, og at hun formår at bringe den i spil på fleksibel og kompetent vis både når hun underviser, og når hun leder processer.
— Maj 2014. Reference fra Communications Director i NNIT A/S, Robert Neimanas

Vi har brugt Anne Bove-Nielsen på vores årlige teamdage, hvor vi løbende drøfter vores rolle, funktion og opgaver som kommunikationsafdeling i NNIT A/S.Anne har i denne sammenhæng fungeret som en glimrende oplægsholder og facilitator med skarpt bid og tyngde i sin faglige kompetence såvel som i sin processtyring. Anne har hver gang på kort tid formået at etablere en relevant forståelse af vores team, vores situation og vores udfordringer, hvilket har medført, at hun har haft en fuldstændig sikker hånd om både opgaveløsningen og de tilhørende processer knyttet til vores workshops. Der er ingen tvivl om, at Annes værktøjskasse er stor, og at hun formår at bringe den i spil på fleksibel og kompetent vis både når hun underviser, og når hun leder processer. Som et ekstra plus har Anne en fantastisk energi og et sprudlende væsen, som smitter af på alle deltagere og skaber et positivt miljø med engagement og motivation. Jeg kan således varmt anbefale Anne som både underviser og konsulent. 

 
 

 
 
Anne underviser med højt humør og stor energi, der både udfordrer og motiverer deltagerne. På alle kurser har hun formået at skabe en god, tryg atmosfære med høj energi og et rum for personlig udvikling og læring.
— Februar 2014, Københavns Kommune: Reference fra Børne- og Ungdomsforvaltningen

Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning ønsker at synliggøre kvaliteten i den københavnske folkeskole.Som et led i en større strategisk indsats bad vi derfor i 2012 Anne Bove-Nielsen om at udvikle et målrettet kompetenceudviklingsforløb for byens folkeskoleledere, hvor de på to moduler af 2 dage skulle styrkes i at få større fokus på at fremhæve deres egen skoles særlige kvaliteter over for kommende forældre og elever i lokalområdet og dermed bidrage til at styrke skolens grundfortælling. Samtidig var det kravet til kurserne, at skolelederne skulle have både inspiration og konkrete redskaber til at blive skarpere på at kommunikere skolens kvaliteter og profil.

Kurset har foreløbig været gennemført to gange, og har i høj grad levet op til målsætningerne for forløbet. Deltagerne har fået øje for, at strategisk kommunikation er et væsentligt element af ledelsesopgaven samt indsigt i egne kommunikationsevner. Herudover har deltagerne fået mange gode redskaber og masser af inspiration med hjem.

Anne underviser med højt humør og stor energi, der både udfordrer og motiverer deltagerne. På alle kurser har hun formået at skabe en god, tryg atmosfære med høj energi og et rum for personlig udvikling og læring.

Annes undervisning genererer ikke bare viden, men også den personlige erkendelse og indsigt, der er nødvendig for at deltagerne kan arbejde videre med og forankre den strategiske kommunikation hjemme på skolen.

Deltagerevalueringen på de seneste kurser var på henholdsvis 4,7 og 4,88 på en 5-skala, og den bedste anbefaling, vi kan give, er, at vi naturligvis har valgt Anne til at videreudvikle konceptet for skoleledere, så vi i foråret 2014 kan gennemføre forløb for størstedelen af vores skoleledere med særligt fokus på forandringsledelse og forandringskommunikation, som væsentlige ledelseskompetencer, der skal understøtte realiseringen af folkeskolereformen på de københavnske skoler. Jeg kan derfor varmt anbefale Anne som konsulent og kursusleder."

- Lone Flügge, Kommunikationskonsulent, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune

 
 

 
 
Jeg synes, du skal have disse citater med på vejen: “Super godt med en kommunikationsekspert - skønt indspark” “Ledelsesrådgiver. Fantastisk. Brugbart i yderste potens! Kunne godt bruge mere tid.”
— Januar 2014, Dansk Center for Organdonation udtaler om 1 times skræddersyet indlæg på årskonference

Kære Anne Tak for dit indlæg på Årsmøde 2014 for de donationsansvarlige nøglepersoner.Vi har gennemgået alle deltagerevalueringerne, og mange har fremhævet dit indlæg, som særdeles vedkommende og relevant i forhold til funktionen som nøgleperson. Jeg synes, du skal have disse citater med på vejen: "Super godt med en kommunikationsekspert - skønt indspark" "Ledelsesrådgiver. Fantastisk. Brugbart i yderste potens! Kunne godt bruge mere tid."

Helle Haubro Andersen, centerleder

 
 

 
 
Anne var en fantastisk god katalysator for en livlig dialog og var i stand til at skabe en tryg basis for deltagernes egne eksperimenter. Vi havde to virkeligt udbytterige dage sammen med Anne.
— Juni 2012, Professionshøjskolen Metropol

Anne Bove-Nielsen har stået for gennemførelsen af et seminar for Metropols HR og Løn.Temaet for seminaret var kommunikation og tog udgangspunkt i en strategiproces og en brugertilfredsheds- undersøgelse; formålet var at sætte fokus på kommunikation i en organisation under forandring.

Anne står på et solidt teoretisk og praktisk fundament. Anne er samtidig en utroligt energisk og engageret underviser, som var i stand til at kombinere teori med egne erfaringer, så hele gruppen blev revet med. Seminaret var en blanding af oplæg fra Anne og øvelser for deltagerne. Anne var en fantastisk god katalysator for en livlig dialog og var i stand til at skabe en tryg basis for deltagernes egne eksperimenter. Vi havde to virkeligt udbytterige dage sammen med Anne - jeg kan varmt anbefale Anne som konsulent og underviser", siger Karin Nielsen, HR-chef ved Professionshøjskolen Metropol.

 
 

 
 
Anne er en formidabel underviser som er fagligt meget velfunderet. Hun er super engageret og utroligt god til at skabe dialog med de studerende og får samtidigt koblet teori med egne, relevante cases fra hendes mangeårige rådgiver- og ledelsespraksis.
— Forår 2012, Roskilde Universitet

Helle Petersen, PhD., lektor, forskningsgruppeleder i strategisk kommunikation ved Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet udtaler:Jeg har brugt kommunikationsrådgiver Anne Bove-Nielsen mange gange som underviser på både diplom-uddannelsen i strategisk kommunikation ved DJH/Update og på kandidatuddannelsen på Roskilde Universitet. Anne er en formidabel underviser som er fagligt meget velfunderet. Hun er super engageret og utroligt god til at skabe dialog med de studerende og får samtidigt koblet teori med egne, relevante cases fra hendes mangeårige rådgiver- og ledelsespraksis. Jeg kan derfor varmt anbefale Anne som underviser.

 
 

 
 
Anne og Finn besidder høj faglighed og et fantastisk engagement. Talenterne har ytret stor tilfredshed med træningen.
— TDC, november 2011

ABOVEcommunications udviklede et 9-10 timers træningsprogram i indledende strategisk kommunikation og øget personlig gennemslagskraft for 34 deltagere på TDCs 3 talentspor:Anne Bove-Nielsen og Finn Nørgaard udgør tilsammen et yderst professionelt team. I november 2011 trænede de TDC's talenthold i 'elevator-talen'. Anne og Finn besidder høj faglighed og et fantastisk engagement. Talenterne har ytret stor tilfredshed med træningen."  siger Naja Rosenberg, konsulent, TDC HR, Talent og lederudvikling

Evaluering fra deltagerne på en 1-5 skala lå på 4,3 i gennemsnit.

 
 

 
 
Det der kendetegner Anne som konsulent/underviser, er den unikke kombination af sprudlende energi og professionalisme, tilsat et meget personligt engagement og en evne til at give deltagerne et kærligt spark ud over egen comfort zone.
— FOSS, efterår 2011

Dorthe Hove Olesen, Manager, Academy & Development HR & Communications, udtaler om personlig kommunikations-coaching i 2 moduler:Jeg har med stort udbytte benyttet mig af Annes ekspertise både til træning af virksomhedens medarbejdere og til egen kommunikationstræning. Det der kendetegner Anne som konsulent/underviser, er den unikke kombination af sprudlende energi og professionalisme, tilsat et meget personligt engagement og en evne til at give deltagerne et kærligt spark ud over egen comfort zone. Denne kombination af faglighed og personlige egenskaber gør Anne til en værdifuld samarbejdspartner som vi ikke vil tøve med at bruge igen i fremtiden.

 
 
 

Anne fik deltagerne til at forstå deres vigtige rolle, når der skal kommunikeres til organisationen under store organisationsforandringer. Hun fik skudt godt gang i diskussionen, formidlet nogle brugbare redskaber, og der var stor tilfredshed fra deltagerne for hendes bidrag.
— Region Sjælland, oktober 2011

”Region Sjælland har benyttet Anne Bove-Nielsen som oplægsholder på et udviklingsforløb for ledere, som arbejder med komplekse forandringsprocesser, under temaet ”Strategisk kommunikation under forandringer”.Anne fik deltagerne til at forstå deres vigtige rolle, når der skal kommunikeres til organisationen under store organisationsforandringer. Hun fik skudt godt gang i diskussionen, formidlet nogle brugbare redskaber, og der var stor tilfredshed fra deltagerne for hendes bidrag. Såvel hendes person som hendes dybe faglighed skaber nysgerrighed og forståelse for betydningen af strategisk kommunikation.”

Steen Thomsen, HR konsulent Ledelsesudvikling, koncern HR, Region Sjælland

 
 
 
 

Vi har fået fantastisk gode tilbagemeldinger på forårets kursusforløb. På en skala fra 1-5 lå de 72 deltageres evalueringer på 4,7 i gennemsnit.
— TDC, marts-juni 2011

Tina Stokkebo, konsulent i TDC leder- og talentudvikling, siger om et skræddersyet kompetenceudviklingsprogram i  strategisk kommunikation over 2 moduler:"Anne Bove-Nielsen og Finn Nørgaard har sammen trænet TDC's Expert-gruppe i at styrke den personlige gennemslagskraft via professionel kommunikation (det umiddelbare indtryk og præsentationsteknik). Det har de gjort rigtigt godt - og vi har fået fantastisk gode tilbagemeldinger på forårets kursusforløb. På en skala fra 1-5 lå de 72 deltageres evalueringer på 4,7 i gennemsnit."

 
 
 
 

“Anne Bove-Nielsen førte os med stor energi og sikker hånd gennem heldags workshop om “Strategisk kommunikation - nye krav og roller for ledelseskommunikation under forandringer”.
— Jobcenter København Nyropsgade, november 2010:

Anne udfolder et betydelig engagement med inspirerende oplæg og praktiske øvelser, som tydeligvis er funderet på solide både faglige og menneskelige kundskaber. En rigtig god og udbytterig dag."  

Hans Chr. Overgaard, jobcenterchef, Jobcenter København Nyropsgade

 
 
 
 

Anne leverede et inspirerende oplæg og i den efterfølgende gruppeproces fik hun sat godt gang i diskussionerne ved at udfordre os på nogle blinde punkter i vores nuværende set up - og som vi har taget med i vores videre drøftelser.
— Kommunernes Landsforening, august 2010:

”Vi har haft Anne Bove-Nielsen som oplægsholder på et ledelsesseminar i chefgruppen for ledelse og kommunikation under temaet ”Strategisk kommunikation under forandringer”.Anne leverede et inspirerende oplæg og i den efterfølgende gruppeproces fik hun sat godt gang i diskussionerne ved at udfordre os på nogle blinde punkter i vores nuværende set up - og som vi har taget med i vores videre drøftelser.”

Steen Dahl Pedersen, kommunikationschef KL

 
 
 
 

”Anne Bove-Nielsen leverede en veloplagt træning med fokus på formidling af bl.a. regnskab og økonomisk afrapportering. Umiddelbart lød fem timer af lang tid at bruge på det, men ved dagens slutning kunne jeg godt have brugt et par timer mere.
— Danish Crown har i efteråret 2009 brugt Anne Bove-Nielsen til individuel budskabstræning af 3 topledere

CFO i Danish Crown, Preben Sunke, siger om budskabstræningen:”Anne Bove-Nielsen leverede en veloplagt træning med fokus på formidling af bl.a. regnskab og økonomisk afrapportering. Umiddelbart lød fem timer af lang tid at bruge på det, men ved dagens slutning kunne jeg godt have brugt et par timer mere. Som CFO står man ofte overfor at skulle formidle svært forståeligt stof, og budskabstræningens fokus både på den personlige fremtræden og på at finde ind til de egentlige budskaber i stoffet er direkte anvendeligt.”

 
 
 
 

Vi har hver gang oplevet tydelig effekt af Annes træning, nærmest fra time til time. Det skyldes ikke kun en høj faglig kvalitet, men også Annes særlige evne til at få “offeret” til at føle sig tryg og godt tilpas.
— Anonym kunde, medietræning i april, budskabstræning i september 2009:

"Vi har med stor tilfredshed brugt Anne Bove-Nielsen som rådgiver til medie- og budskabstræning af en chef for et projekt, der er på vej til at få betydelig eksponering overfor både medier og borgere.Anne arbejder målrettet med kombinationen af fremadrettede budskaber og opmærksomhed på faldgruberne, mens hun veksler mellem detaljen og helheden - og mellem det sproglige og det ikke-sproglige i kommunikationstræningen. Vi har hver gang oplevet tydelig effekt af Annes træning, nærmest fra time til time. Det skyldes ikke kun en høj faglig kvalitet, men også Annes særlige evne til at få "offeret" til at føle sig tryg og godt tilpas.

Denne evne deles til fulde af kameramanden, som også har fungeret som konsulent under træningen med fokus på det visuelle og kropssproglige i kommunikationen - hvilket i øvrigt er en ekstra bonus, som man ikke får alle steder."