Above Communications
hero_pattern.png

Samarbejdspartnere

Lorem ipsum dolor sit amet


Kit Sanne Nielsen

Kit Sanne Nielsen er uddannet som cand.psych. i 1981. Har siden 1985 arbejdet med organisations-, ledelses- og personaleudvikling. Etablerede i 1988 egen konsulentvirksomhed. Kit Sanne Nielsen har siden 1985 løst proceskonsulentopgaver for offentlige og private organisationer, udviklet og undervist på virksomhedsinterne lederudviklingsforløb samt uddannet personale- og uddannelseskonsulenter. De opgaver Kit arbejder med er konsultation og coaching i forbindelse med ledelsesudvikling, teamledelse, problemløsnings- og forandringsprocesser i grupper, afdelinger og virksomheder.

Kit Sanne Nielsen har i mange år arbejdet som organisations- og erhvervspsykolog i konsulentbranchen og har efteruddannet sig inden for en række retninger og metoder. Kit benytter systemiske og historiefortællende indgangsvinkler, forskellige anerkendte erhvervspsykologiske tests og værktøjer, interview- og samtaleteknikker, dialogiske procesmetoder til deltagerinvolverende aktiviteter, alsidige undervisnings- og træningsformer, ledercoaching, mv. En grundlæggende præmis i Kits arbejde med mennesker i organisationer er, at udforske menneskers forestillinger og oplevelser og udfordre til større nysgerrighed og interesse for andres "model af verden". 

Af efteruddannelser har Kit et års studie på HD-organisation, en treårig uddannelse i gruppeprocesser/gruppeterapi fra Bodynamic Instituttet i København, Tavistock Centrets konferencer (Leisterkonferencer), systemisk supervision og træning på Kensington Consultation Center siden 1991 samt uddannelseskurser i kognitiv teori og metode. Efteruddannet i narrativ konsultation og supervision hos Michael White i Adelaide, Australien og Freedman og Combs, Evanston Center, Illinois, USA. Uddannet i "Organization and Relationship Systems Coaching" fra Center For Right Relationship (CRR)CA/USA. i 2008.  

 

Kontakt

Anne Bove-Nielsen

Erhvervspsykolog, cand. psyk. 
Kit Sanne Nielsen

Telefon: + (45) 39 29 90 09
Mail:  mail@erhpsyk.dk